zaterdag 20 augustus 2011

De NADYA van Collie-Collie.com (naaipatroon)

De NADYA is een patroon in verschillende maten 86/92, 98/104, 110/116, 122/128, 134/140, 146/152 voor de winter. Onder andere te koop via de site van Farbenmix.de, maar bijvoorbeeld ook via naaipatronen.nl, de patronenwinkel.nl en vele andere sites en winkels.

Dit is het perfecte eenvoudig te maken setje voor uw dochter!! Een heerlijk zittend jurkje, dat wordt aangerimpeld met striklinten of met rimpelelastiek. De broeklegging zit heerlijk en heeft een grappige twist aan de zoom. Ook is dit setje ideaal voor op school. Want deze mooie kleding is snel en makkelijk zelf aan- of uit doen om, bijvoorbeeld, te gaan gymmen.

De jurk met broeklegging kan voor iedere gelegenheid gemaakt worden. En is werkelijk geschikt voor elk type dochter, voor jurkenmeisjes en broekenmeisjes. Het is een stoere set met een broeklegging onder de jurk. Het is een romantische set als onder de jurk een petticoat/onderrok (bijvoorbeeld het ebook Caitlyn) wordt gedragen.

Door het gebruik van verschillende materialen krijgt het een andere look. Het patroon van de jurk is zo eenvoudig, dat je aan de zoom heerlijk allerlei mooie bandjes en randjes kwijt kunt of met een mooi borduurtje omgetoverd worden tot een unieke exemplaar!!

De stofkeuze bepaalt de look van de jurk en broeklegging:
- van katoentjes krijg je een stoere of vrolijke winterjurk
- met dunne babyrib valt de jurk heel mooi
- een soepele spijkerstof is heel stoer
- soepele velvet draagt heerlijk
- van mooi fluweel wordt het een perfecte kerstjurk
- met een mooie nickyvelours hoef je hem nooit te strijken
- van mooie stoffen, zoals zijde, taft, batist en kant wordt het een prachtige jurk voor communie of bruidsmeisje, eventueel met petticoat/onderrok ebook Caitlyn
- ……bedenk zelf maar...

Hoe je de set helemaal van tricot maakt staat beschreven in het gratis freebook dat in de shop van Farbenmix te downloaden is.

NADYA is een heerlijk zittende combi die ook bij stevige meisjes in de smaak zal vallen. De jurk en de broeklegging vallen ruim en hebben een figuurstrelende pasvorm. Het setje past zonder problemen in de normale maat. De wijdte laat zich gemakkelijk met het elastiek of de strikbanden aan ieder figuur aanpassen.

Voorbeelden en een uitvoerige stap-voor-stap begeleiding met foto's zijn te vinden op farbenmix.de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten