dinsdag 28 december 2010

Foxtown voor prachtige exclusieve meisjeskleding

Het is misschien wat raar om nu er buiten overal sneeuw ligt al over de zomervakantie na te denken. Toch boekt een heel groot deel van de Nederlanders juist in de kerstvakantie al hun zomervakantie. Stel dat je te laat bent en je favoriete vakantiebestemming al is volgeboekt.

Liefhebbers van mooie (meisjes)kleding denken bij een zomervakantie al snel aan Italië. Dan heb ik het wel over Noord-Italië. Toscane is prachtig hoor, maar als ik niet lekker kan shoppen tijdens de vakantie, dan is mijn vakantie toch niet helemaal af. Groot voordeel van Italië is ook nog eens dat ze daar helemaal weg zijn van kinderen. Dat maakt het kopen van prachtige kleding voor je dochter toch een heel stuk leuker dan hier in Nederland.

Als je met de auto naar Italië gaat begint de lol echter al op de heenweg in Zwitserland. Onderweg van Lugano naar Milaan rijd je langs Foxtown (afslag Mendrisio). Een soort Bataviastad, maar dan van de absolute exclusieve topmerken. Als wij er zijn gaan we altijd direct naar Alviero Martini (1 Class), te herkennen aan de ouderwets aandoende land- en zeekaarten die verwerkt zijn in de kleding en accessoires. Ieder jaar kopen we van dit merk winterlaarzen en winterjassen voor onze jongste dochter. Heel bijzondere prachtige kleding. Ik ben het merk nog nooit ergens in Nederland tegen gekomen. Echt zonde!
Een andere prachtige winkel is de winkel van Dior in Foxtown.

Toen onze jongste dochter drie jaar oud was hebben we daar een hele mooie jurk van baby Dior gekocht. Helaas heb ik daar geen digitale foto van. Ik heb daarna nooit meer zo'n mooie jurk gezien voor een klein meisje.

Daarna natuurlijk naar de winkel van Gucci. Prachtige net wat meer stoere meisjeskleding. Onze oudste dochter vindt dat wel zo praktisch en het past ook veel beter bij haar dan Dior.

Behalve bovenstaande merken zijn er ook nog merken te vinden als Armani, Burberry, Calvin Klein, D&G, Ralph Lauren en ga zo maar door. Alles bij elkaar bijna 40 winkels waar je prachtige exclusieve meisjeskleding kunt vinden. En natuurlijk ook allemaal prachtige kleding voor jezelf. Neem wel een gevulde portemonnee mee, ook al is het outlet. Misschien is het beter om op de terugweg van de vakantie langs Foxtown te gaan :-)

Foxtown is een waar paradijs voor exclusieve (meisjes)kleding. Geniet er van!

P.s. ga je dit jaar op vakantie naar Sjanghai? Daar is ook een Foxtown. Het adres is No. 5885 Yexin Road, Xinbang Town, Songjiang District, Shanghai

Geen opmerkingen:

Een reactie posten