zondag 12 december 2010

Het prachtige merk Monnalisa


Het Toscaanse exclusieve kledingmerk voor meisjes Monnalisa bestaat al sinds 1968. Het merk richt zich op meisjes van 3 maanden tot 16 jaar. Het echtpaar dat destijds het merk is gestart, is nog steeds bepalend binnen het bedrijf. Het merk heeft een bepaalde "look" die herkenbaar, maar ook steeds verrassend is. Het merk maakt gebruik van prachtige materialen en kleuren, met een basis van zwart, grijs en off-white. Strikjes en strass-steentjes is een herkenbare twist in de kleding.


Monnalisa is te verkrijgen in 4 lijnen:

1. Monnalisa Bebé, is voor de kleintjes heerlijk om aan te trekken, het is schattig met lieve kleurtjes en romantisch van stijl.
2. Monnalisa, comfortabele, prachtige kleding gemaakt van mooie materialen, modieus, met veel kleur.
3. Chic Monnalisa, is elegante kleding in een romantische chique sfeer en met prachtige details.
4. Jakioo, comfortabel, trendy, vrolijk en modern

Persoonlijk vinden wij van Exclusieve Meisjeskleding met name Monnalise Bebé en Chic Monnalisa het allermooist. Het is altijd genieten als je naar de modeshows kijkt. De meisjes stralen met de schitterende kleding die ze aan hebben. En niet alleen de kleding is prachtig, ook de schoentjes, laarzen en tasjes zijn met net zoveel liefde ontworpen en gemaakt. Alles is op elkaar afgestemd, romantisch, vrolijk, stoer, of zelfs brutaal. Je ziet dat de meisjes met veel plezier laten zien wat ze aan hebben. Voor iedere leeftijd is er wel iets te vinden. Ook voor iedere gelegenheid of voor elke dag... Wij zouden zelf ook wel in de meisjes hun schoentjes willen staan...

 

Monnalisa ziet mode als kunst en cultuur. Iets wat je terugziet in de prachtige ontwerpen van het merk. De perfect bijpassende accessoires maken een meisjesgarderobe compleet.

De kleding van Monnalisa koop je in Nederland via internet (bijvoorbeeld rechtstreeks bij Monnalisa via www.monnalisadreams.com). Wil je de kleding van Monnalisa van dichtbij bekijken voordat je het koopt dan is de dichtstbijzijnde Flagship Store van Monnalisa in Brussel; De la tête aux pieds, Galeries Espace Louise 6.

Je kunt natuurlijk ook wachten tot je op vakantie gaat naar het Mode-Mekka voor meisjeskleding: Italië. Zowel in Florence (Via del Corso n° 66/R) als in Milaan (Via della Spiga, 52) als in Rome (Via Borgognona, 23) vind je Flagship Stores. De winkels in Italië zijn 7 dagen in de week open. Alle winkels van Monnalisa zijn prachtig ingericht in een frisse romantische sfeer, die zowel de kleine meisjes als de moeders erg aan zal spreken. Sowieso is het kopen van kleding voor je dochter in Italië een feestje. De meisjes worden behandeld als prinsesjes en genieten van alle aandacht die aan ze wordt gegeven.

Monnalisa is echt een droom van een merk voor meisjes die genieten van mooie modieuze kleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten