vrijdag 17 december 2010

Het is koud, brrrr...!


Fabulous Furs by Donna Salyers


Luxe Mink imitatiebont mof en prachtige wintermuts in warm wit. 


Het is koud en het sneeuwt, ècht een lekker winters weertje. Daar horen natuurlijk ook warme accessoires bij. Gemaakt van materialen, die heerlijk zacht aanvoelen, zoals imitatiebont, wol, en fluweelzachte breisels. De warme mutsen, handschoenen, sjaals en oorwarmers moeten natuurlijk wel perfect kleuren bij de warme jassen. Gelukkig is er een heleboel keus...
Monnalisa

Warme gebreide set gemaakt van helderrode wol met zilveren nestels. Bijpassend heeft Monnalisa ook een grijs reiskoffertje vrolijk versierd voor op de wintersportvakantie


Fabulous Furs by Donna Salyers


Grappige beenwarmers van Ivory Mongolian Lamstof 

Bij Fabulous Furs van Donna Salyers is er een enorme keus aan bontjasjes, mutsen, sloffen, beenwarmers, sjaals en zelfs de ouderwetse mof is weer in het modebeeld. Dit alles is allemaal gemaakt van prachtig imitatiebont.

UGG Australia
Heerlijk warme oorwarmers van echt schapenvacht
Oorwarmers bestaan al héél lang. In het schaatsmuseum in Hindeloopen kun je bijvoorbeeld verschillende exemplaren bekijken uit de periode 1900-1950. Oorwarmers werden toen nog vaak ónder een muts gedragen. Dat kan je je nu niet meer voorstellen, de oorwarmers zien er zo mooi uit, dat je ze niet wilt verstoppen onder een muts!



Collie-Collie.com
Heerlijk warme, haarband/oorwarmer van vrolijke wollen stof, imitatiebont en versierd met prachtige bloemen
Een groot voordeel van oorwarmers en haarbanden (die over je oren wordt gedragen) is dat ze het kapsel van je dochter mooi in stijl houden. Een muts kan het kapsel immers volledig naar de knoppen helpen. Om die reden is de oorwarmer voor de jongere meisjes ook nooit echt uit beeld geweest. 


Bij de haarband/oorwarmer van Collie-Collie.com blijven de haarknoedeltjes met versiering mooi en de oortjes lekker warm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten