vrijdag 14 januari 2011

Bijzonder mooie en leuke websites van exclusieve kindermerken

Er zijn topmerken voor exclusieve kinderkleding die heel erg veel werk maken van hun website. Een paar sites zijn zo mooi en zo leuk dat we het niet kunnen laten daar op ons blog aandacht aan te besteden.

Als eerste natuurlijk de website van D&G junior. Voor iedere collectie bedenken ze bij D&G een vrolijke animatiefilm met natuurlijk echte (jonge) kinderen in de hoofdrol. De kinderen hebben er duidelijk veel plezier in. Als je een jonge dochter hebt, dan zal zij waarschijnlijk de website van D&G junior keer op keer willen bekijken.
Dit is een figuurtje uit de animatiefilm D&G junior ss 2009
Ook heel leuk is het gedeelte voor kinderen op de site van Ralph  Lauren. Daar kom je (op dit moment) door onder op de site van Ralph Lauren te klikken op het plaatje van de RL GANG. Het filmpje gaat nog over de herfst- en wintercollectie, maar is ontzettend leuk. Vooral het begin van het filmpje is erg mooi. Dat geeft een beetje het effect of je door het gat in een kijkdoos kijkt, waarna je de avonturen van de RL GANG op school mee mag beleven.

Op de website van Cavalli Angels kun je de (herfst- en wintercollectie) bekijken via een music-player. Ook erg leuk gedaan.

Wil je deze sites zelf eens bekijken of misschien de websites van de andere topmerken eens zien kun je daar makkelijk komen via de startpagina meisjescouture.goedbegin.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten