zondag 30 januari 2011

Het Israëlische Tovale's Little

Het Israëlische Tovale's Little bestaat sinds 2003. De kinderkleding van dit prachtige label is voor kinderen van 4 tot 12 jaar en is vooral bekend vanwege haar prachtige communie- en feestkleding. Het merk is in principe alleen te koop in Israël, Nederland en België. Deze mooie jurk voor bijvoorbeeld een communie is onder andere te koop bij Loly-Pop in Eindhoven.


De kleding van Tovale's Little is van hoge kwaliteit. Alle kleding wordt met de hand gemaakt in het eigen atelier van het merk. Het merk kent prachtige details. Tovale is de naam van de moeder van de ontwerpster van Tovale's Little die één van de meest vooraanstaande ontwerpsters van Israël is. Naama Chasin studeerde in New York en ging daarna terug naar Israël waar ze samen met haar moeder werkte en in 1998 Tovale startte. Eerst werd er alleen kleding ontworpen voor vrouwen. Later kwam daar in 2003 dus Tovale's Little bij.


Wanneer je klikt op het logo van Tovale's hieronder kun je een mooie modeshow bekijken voor zowel moeder als dochter.
Via de startpagina meisjescouture.goedbegin.nl kun je de winkels en webwinkels vinden waar dit prachtige merk wordt verkocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten