maandag 3 januari 2011

Prachtige details en fournituren bij de exclusieve merken

Exclusieve meisjeskleding is bijzondere meisjeskleding. Het wordt gemaakt van mooie (dure) stoffen en de afwerking is natuurlijk perfect. Het zijn echter de fournituren die de kleding helemaal af maken. Hele mooie knopen, prachtig kant, satijnband als afwerking voor de zoompjes, mooie gespen.

Een heel bekend voorbeeld zijn natuurlijk de gespen op de riemen van D&G. De riemen zijn ook voor kinderen te koop. Een riem dragen van D&G junior op een simpele spijkerbroek, maakt het opeens helemaal af.
Jottum is heel erg bekend geworden vanwege onder andere het gebruik van tule wat de kleding heerlijk romantisch maakt. Dat komt dus ook weer terug in de collectie van 2011.Een merk met prachtige details en fournituren is het (ook) Nederlandse merk Mar Louis. Met name het Gold Label van dit merk. In de najaarscollectie zie je hele mooie details terug komen. Wij vinden overigens de foto's van de presentatie van deze lijn stuk voor stuk prachtig. Wat een sfeer wordt hier neergezet. Kijk zelf maar eens.

Een modelabel dat zich er op voor staat de exclusieve meisjeskleding prachtig af te werken en stijlvolle details te gebruiken is natuurlijk Collie-Collie.com. In bijna ieder kledingstuk wordt wel kant verwerkt, gebruik gemaakt van prachtige knopen of iets anders bijzonders gedaan. Op de site van Collie-Collie.com staan hele mooie detailfoto's.Prachtig kant wordt ook gebruikt in de meisjeskleding van het Amerikaanse Eden's Bouquet.

Bij Roma e Toska is zelfs het label prachtig. Op de site van Roma e Toska is, net als bij Collie-Collie.com, een hele pagina ingericht om foto's van prachtige details te kunnen bekijken. Een aanrader.
Via de startpagina meisjescouture.goedbegin.nl kom je heel gemakkelijk op alle sites van deze merken om nog meer details te bekijken. Ook kom je via deze startpagina heel gemakkelijk bij de (web)winkels die deze mooie bijzondere merken verkopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten