dinsdag 4 januari 2011

Hoe winkel jij voor het komende seizoen? Het 4-stappen plan!

Binnenkort breekt het moment aan om je te gaan oriënteren op nieuwe kleren voor het nieuwe seizoen voor je dochter. Oriënteer jij je, zoals de meesten dat doen, door naar de leuke (web)winkels te gaan die je kent en daar te kijken wat er wordt verkocht? Goede kans dat je veel leuke en mooie meisjeskleding tegen komt. Toch zit daar ook een risico aan. Die leuke (web)winkel waar je al jaren komt verkoopt ieder seizoen weer dezelfde merken of nieuwe merken in dezelfde stijl als de oude merken. Daardoor mis je prachtige nieuwe meisjeskleding van andere merken die misschien jouw dochter nog veel mooier zal staan. Je dochter verandert immers ieder jaar een beetje. Wij dagen je dan ook uit het dit jaar nu eens anders te gaan doen.

Begin andersom.

Stap 1.
Breng eerst alle bekende merken voor exclusieve meisjeskleding in beeld. Dat hoeft niet al te ingewikkeld te zijn. Ga gewoon naar de startpagina meisjescouture.goedbegin.nl. Daar staan zo'n beetje alle topmerken bij elkaar. Vul die eventueel nog aan met merken die jij daarnaast ook nog heel erg waardeert. Op de websites van Eden's Bouquet, GUCCI en Van Hassels kun je al terecht voor prachtige meisjeskleding voor het komende seizoen. De andere merken zullen snel volgen.

Op de website van GUCCI staat op dit moment overigens een leuk filmpje met Jennifer Lopez die de advertentiecampagne voor de nieuwe kindercollectie doet.

Stap 2.
Bekijk de verschillende collecties en bepaal (misschien wel samen met je dochter) welke collectie dit jaar het mooiste is voor jouw dochter. Je zou wel eens heel erg verrast kunnen zijn en tot totaal nieuwe inzichten kunnen komen voor het komende seizoen. Leuk en spannend.

Stap 3.
Zoek nu de (web)winkel op die die collectie verkoopt die jij het komende seizoen voor je dochter wil hebben. Hier kun je weer heel goed de startpagina meisjescouture@goedbegin.nl voor gebruiken.

Stap 4.
En nu .... SHOPPEN!!!!!!!!

Veel plezier met het komende seizoen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten