zaterdag 22 januari 2011

Romantische exclusieve meisjeskleding

Bij exclusieve meisjeskleding gaat het om de kwaliteit van de materialen, de kwaliteit van afwerking en natuurlijk de hele mooie ontwerpen. Zelf houden wij veel van de romantische ontwerpen. Sfeervol, sprookjesachtig, vaak lichte kleuren, kantjes, roezels, lintjes en strikjes. Eigenlijk alles was zacht, zoet en lief is. Echt meisjesachtig.
Bijna alle exclusieve kindermerken hebben romantische kleding voor meisjes maar er zijn twee merken die er het meest uitspringen. Eden's Bouquet uit de Verenigde Staten en Collie-Collie.com uit Nederland. Zo'n beetje al hun meisjeskleding is romantisch. Eden's Bouquet wordt gerund door de moeder van negen (!) kinderen, Jennifer Stenersen. Collie-Collie.com door Nicole Claudia Blok, moeder van "slechts" drie kinderen :o).
Jennifer Stenersen
Nicole Claudia Blok
Eden's Bouquet kent verschillende soorten collecties. De Heirloom Layette Collection, de Cottage Heirloom Collection, de Cobblestone Collection, de Garden Gate Collection, de Friday Harbor Collection, de Saterday Market Collection, de Earth Friendly en de Odds en Ends. Collie-Collie.com heeft alles in één collectie.
Heirloom layette Collection
De kinderen van de ontwerpsters zijn een inspiratie voor de prachtige ontwerpen. En het leuke is dat de dochters van de ontwerpsters vaak ook nog eens het model zijn bij het presenteren van de prachtige exclusieve meisjeskleding.
Sfeerfoto jurk model Adyna
Alle twee de merken zijn niet alleen romantisch maar ook nog eens comfortabel om te dragen. Er is veel aandacht voor de afwerking van de kleding. Ook aan de binnenkant, zodat zelfs de kinderen met een gevoelige huid de kleding heerlijk vinden om te dragen.
Cottage Heirloom Collection
De meisjeskleding wordt vaak gepresenteerd in een sfeervolle omgeving, wat de romantische sfeer nog beter uit doet komen.
Jurk model Willemientje De Luxe
Cobblestone Collection
Jurk model Belle
Via de startpagina meisjescouture.goedbegin.nl kom je gemakkelijk op de websites van deze en andere merken voor exclusieve meisjeskleding. Op de websites kun je veel meer foto's bekijken van de prachtige meisjeskleding (en het ook nog eens direct bestellen als je wil).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten