zaterdag 1 januari 2011

Nieuwe kinderlijnen van beroemde modehuizen

De bekende Nederlandse ontwerpers zijn er nog niet aan begonnen, maar beroemde ontwerpers uit onder andere Italië en Engeland zijn er al volop mee bezig; het ontwerpen van prachtige kinderlijnen. Sommige kinderlijnen van beroemde modehuizen bestaan al langer. Denk bijvoorbeeld aan Baby Dior, D&G Junior en Kenzo Kids.

Gucci, Fendi en Stella McCartney zijn er echter net mee begonnen. Gucci doneerde bij de start ook gelijk even 1 miljoen dollar aan Unicef voor scholen in Afrika.

Het ontwerpen voor kinderen is een slimme zet. Met veel mensen gaat het financieel weer beter of is de klap meegevallen. Als eerste worden dan de kinderen in nieuwe kleren gestoken. Het mooie voor de modehuizen is ook nog eens dat kinderen snel uit hun kleren groeien en er dus weer nieuwe kleren moeten worden gekocht. En als je als klein meisje al een Dior draagt, dan wil je dat als je groot ben toch ook?

Een aantal merken maakt de kleding voor volwassenen na in het klein. Zoals bijvoorbeeld deze trenchcoat van Junior Gaultier. Is het geen plaatje?
Aan de kinderkledinglijn van Stella McCartney zie je weinig couture af. Wel is het lekker vrolijk en praktisch. Uiteraard is de kinderlijn van Stella McCartney eco-vriendelijk.
Dit jaar komt de kinderlijn van Fendi op de markt. Op de site van Fendi is het zoeken om hier informatie over te vinden, maar dat zal vast snel veranderen. Wij verheugen ons er in ieder geval op. Fendi werkt voor de kindercollectie samen met Simonetta. Op de foto hieronder zie je de eerste collectie van Fendi. Echt "girly". Wij houden er van.
Misschien zijn de kinderlijnen van deze modehuizen ook wat voor jouw dochter? Of draagt ze het al? We zijn eigenlijk best wel benieuwd naar foto's van jouw dochter, bijvoorbeeld in een echte JPG of straks in een Fendi?

Via de startpagina meisjescouture.goedbegin.nl kom je heel gemakkelijk op de sites van de genoemde merken, waar je de collecties uitgebreider kunt bekijken. Ook kom je via deze startpagina gemakkelijk bij de (web)winkels terecht die deze prachtige kleding verkopen. Heel veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten