woensdag 8 december 2010

Accessoires maken het helemaal af


Bij een exclusieve jurk tijdens de kerst horen natuurlijk ook hele mooie exclusieve accessoires. Met een mooie accessoire maak je de kleding van je dochter helemaal af en wordt de kerst nog veel leuker.
 
Bijvoorbeeld een mooie witte blouse van Jottum gestyled met een mooie sjaal van bijvoorbeeld Collie-Collie.com. 

De sjaals van Collie-Collie.com zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en gemaakt van kwaliteitswol. De afwerking van de sjaals is, zoals we gewend zijn van Collie-Collie.com, heel erg goed, wat zorgt voor een heerlijk draagcomfort.
 

Bij Exclusieve Meisjeskleding zijn we helemaal weg van Cameeën. Een Camee geeft een gevoel van historie en luxe. Camee is de benaming voor een graveertechniek waarbij de achtergrond wordt weggeslepen om de voorstelling in reliëf uit te doen komen. Cameeën worden vaak als halssierraad vervaardigd, zoals de hele mooie Camee hiernaast van Energy Jewels.

Ook bij Collie-Collie.com hebben ze mooie Cameeën, maar dan verwerkt in een broche met vier Swarovski kristallen.




Misschien nog altijd het allermooiste om de hals van een vrouw (en waarom dus niet om die van je dochter) is een heel eenvoudige halssnoer van parels, zoals deze van de Happiness Collection. Eenvoudig en toch zo ontzettend mooi.


Op dit moment is het heel erg in om meerdere armbanden tegelijk te dragen. Bij Energy Jewels zagen we deze Triple Set armbanden. Zijn het geen plaatjes?  Op de site van Energy Jewels zagen we dat alle sieraden van dit mooie merk met de hand worden gemaakt en dus uniek zijn.


Als je als meisje dan helemaal mooi opgetut bent is er nog maar één ding nodig en dat is een mooie tas. Om je zakdoek in te doen, een klein portemonneetje, lipgloss of voor de tieners een mobieltje. Voor de al bijna dames in de dop is deze tas van Famini tijdens de kerst een absolute must. Toen wij deze tas zagen waren we er direct helemaal weg van.


En dan natuurlijk de kers op de taart. Een absolute droom van ieder prinsesje... een Bolle Meisjes tas van Door Jolanda. Wij hebben zelf nu al drie tassen van Door Jolanda in huis en ieder meisje in huis (klein of groot) is daar heel gelukkig mee. De tassen worden gemaakt van de prachtigste stofjes. Ook is de afwerking perfect met mooie details. De tassen zijn stuk voor stuk heel bijzonder.

1 opmerking:

  1. Hallo Nicole,
    Zeker maken leuke maar vooral bijzondere accessoires een prachtige outfit helemaal af, jouw camee accessoires zijn echt zo bijzonder mooi!

    Leuk dat mijn tasje shier genoemd en getoond worden, lief!

    Groetjes Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen