zaterdag 19 februari 2011

Badkleding voor je dochter

Langzamerhand gaan we nadenken over bikini's en badpakken voor onze dochters. We hopen dat het steeds mooier weer gaat worden en stel dat het zover is, dan willen we natuurlijk dat onze dochter er mooi uitziet in haar nieuwe badkleding. Een aantal exclusieve topmerken heeft hele mooie badkleding. Bijvoorbeeld dit badpak van Kenzo.
En wat vind je van deze bikini van Kenzo?
Helemaal weg zijn we van deze bikini voor je kleine meid van Armani. Heel leuk ook met dat rokje er bij.

Leuk is ook dit klassieke stipje van Tommy Hilfiger.
Lekker vrolijk worden we van deze bikini van Monnalisa.
Zoals we van D&G gewend zijn is deze bikini heerlijk kitsch.

Misschien een merk die je nog niet goed kent, maar wel heel erg fijn is, is het Australische Seafolly. De badkleding van dit merk is van zeer goede kwaliteit en heeft een hele goede pasvorm. We weten zeker dat je dochter heel erg blij wordt van badkleding van dit merk. De badkleding is verdeeld in twee leeftijdsgroepen; 0-7 jaar en 6-14 jaar.
Een ander merk die je misschien nog niet zo goed kent is Marysia. Dit merk van de Poolse ontwerpster Maria Dobrzanska Reeves bestaat sinds 2008. Sinds 2009 ontwerpt ze ook voor kinderen. De lijn voor kinderen heet Bumby. De zwemkleding is onder andere te koop bij Barney's in New York. In Europa is de zwemkleding in slechts twee boutiques te koop. Eén in Engeland en één in Spanje. Gelukkig kun je de zwemkleding ook kopen via haar website. Hieronder zie je een paar voorbeelden.

Hopelijk wordt het snel mooi weer, zodat we weer lekker naar het strand kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten