zaterdag 12 februari 2011

Wanneer draagt ze al die prachtige exclusieve meisjeskleding?

Je hebt prachtige exclusieve meisjeskleding voor je dochter gekocht, maar wanneer trekt ze het aan? Natuurlijk op bijzondere momenten zoals op haar verjaardag, op feestdagen of op een bruiloft. Er zijn echter nog zoveel meer momenten wanneer ze haar prachtige kleding aan kan.

Ten eerste gewoon op school. Natuurlijk kan er van alles gebeuren met de mooie kleding op school, maar moet je je daar door laten belemmeren? Wij vinden van niet. Kleren koop je om te dragen en niet om ten toon te stellen. En stel nou dat de kleding toch een keer kapot gaat of onder de verf komt? Dan heb je toch een goed excuus om weer iets moois voor je dochter te gaan kopen? Merken die je dochter makkelijk gewoon op school kan dragen zijn bijvoorbeeld D&G Junior, Baby Dior, Armani Junior, Burberry en natuurlijk Stella McCartney Kids. De meisjeskleding van deze merken zijn vaak wat meer praktisch van aard.
Voor bijvoorbeeld een merk als Lot en Binc, Mar Louis en I Pinco Pallino heeft je dochter wel iets meer lef nodig om deze aan te trekken naar school. Deze kleding is meer romantisch en er zijn op school waarschijnlijk niet veel meisjes die deze kleding dragen. De meeste (ouders) kiezen immers voor praktisch. Wij vinden zelf dat een setje zoals van I Pinco Pallino op de foto hieronder echter heel goed kan naar school op bijvoorbeeld een mooie zomerse dag.
Als je dochter het aandurft om deze kleding aan te trekken naar school, dan zijn er bij de merken als Collie-Collie.com, Tovale's, Jottum en Eden's Bouquet ook prachtige kledingstukken te koop om aan te trekken naar school. Deze merken hebben echter ook kleding die je dochter wellicht niet naar school aan trekt (hoewel wij een dochter hebben die dat wel doet, graag zelfs :o)), maar wel aantrekt naar bijzondere momenten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een kinderconcert in het concertgebouw?  Of wanneer je met je dochter naar het theater gaat? Een prachtig kindertheater is te vinden in kasteel Limbrecht in Limburg. Een fantastisch idee als verjaardagsfeestje, maar ook gewoon als verrassing tussendoor voor je dochter en haar vriendinnen. Natuurlijk is het ook leuk wanneer je met elkaar uit eten gaat je dochter er fantastisch uitziet, bijvoorbeeld in deze jurk van Jottum.
Je kunt met elkaar uit eten gaan, maar je kunt ook bij jou thuis samen met vrienden een goede cateraar laten komen. Gezellig met elkaar in je eigen intieme omgeving. Een cateraar die ook zorgt voor het vermaak van de kinderen is bijvoorbeeld Het Hof van Eten.

Tijdens het historisch kinderbal in Kasteel d'Ursel in BelgiĆ« op 8 januari j.l. had deze jurk van Collie-Collie.com absoluut niet misstaan. 
Kortom; er zijn heel veel momenten dat jouw dochter haar prachtige exclusieve meisjeskleding aan kan trekken. Gelukkig maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten