woensdag 2 februari 2011

Exclusieve meisjesschoenen

Bij exclusieve meisjeskleding horen natuurlijk ook exclusieve meisjesschoenen. Kinderschoenen moeten goed passen en kunnen "ademen". Maar dat is natuurlijk niet het enige waar je naar kijkt als je schoenen voor je dochter koopt. De schoenen moeten vooral ook mooi zijn en passen bij de prachtige kleding die je voor je dochter hebt gekocht. Overal zijn (kinder)schoenenwinkels te vinden. De bekendste is echter Piccolino in 's-Hertogenbosch. Bij ons is dat meer dan een uur rijden vandaan. En dan heb je nog geen schoenen, want als je in deze (kleine) schoenenwinkel bent moet je niet raar opkijken als je meer dan een uur moet wachten voordat je aan de beurt bent. Het nummertjessysteem dat ze er hanteren is geen onnodige luxe. Toch is het zeker de moeite waard en wij halen dan ook een paar keer per jaar de schoenen voor onze kinderen bij deze prachtige kinderschoenenwinkel. Alle bekende merken zijn aanwezig; Armani, Cavalli, D&G, Guess, Simonetta, UGG Australië. Zo ongeveer 70 merken bij elkaar. Hieronder wat voorbeelden.

Helaas regent het in ons mooie landje regelmatig, maar dat is helemaal niet erg als je als meisje deze regenlaarzen van Cavalli mag dragen.


Mooi, maar vooral ook makkelijk om aan te trekken zijn deze bandschoentjes van Compagnucci. Handig voor als je dochter gymles heeft. Dan wordt de juf niet zo ongeduldig als je dochter haar schoenen na gymles weer aan moet trekken.
Tijdens de vakantie zijn deze sandalen van D&G voor je jonge dochter natuurlijk een plaatje.
Lekker stoer en vrolijk zijn deze laarzen van Lia Staring.
Romantisch met een strikje is deze Simonetta.
Lekker luchtig om op te flaneren zijn deze sandalen van Tommy Hilfiger.
Of deze sandaal van het merk Unisa.

Niet in Nederland te koop, maar de moeite waard om te zoeken als je op vakantie bent in bijvoorbeeld Italië. Schoenen van Alviero Martini 1a Classe. Zoals deze suède laarzen.
Of deze sneakers.
En deze flip-flops.
Ik word altijd hebberig als ik spullen van dit merk tegenkom. Of het nu kleding, schoenen of tassen zijn. Hebben, hebben, hebben!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten